Spirit restaurant

EETPLEKJE – In deze serie artikelen bespreek ik mijn favoriete duurzame eetplekjes door heel Nederland. Deze keer: de Spirit!

Wat:
Een sfeervol restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen, dineren. Er is een buffet waar je zelf allerlei lekkere dingetjes kunt opscheppen. Alle gerechten zijn biologisch en vegetarisch. Op kaartjes staat precies aangegeven wat de ingrediënten van de verschillende gerechten zijn. Bij de kassa laat je je bord wegen en hier komt een prijs uit.

 

Eigen ervaring:
De Spirit is momenteel mijn favoriete restaurant. Het eten is overheerlijk en altijd vers en gezond. Je kunt zelf bepalen waar je zin in hebt en hoeveel je van iets wilt. Er is heel veel keuze, dus voor ieder wat wils. Ze hebben ook heerlijke taarten, toetjes en ijs. Het personeel is ook erg vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. De prijzen vind ik ook erg meevallen, voor een vol bord betaalde ik 12 euro!
De Spirit in Rotterdam zit in de Groene Passage: een soort klein winkelcentrum met een biologische supermarkt met een grote cosmetica afdeling, een duurzame woonwinkel, een wereldwinkel, een biologische slager, een duurzame schoonheidssalon en een academie waar je o.a. kook- en yogalessen kunt volgen.

Waar:
– Mariniersweg 9, 3011 NB Rotterdam
Czaar Peterstraat 2a, 1018 PR Amsterdam

Openingstijden:
Zeven dagen per week van 08:00 tot 23:00

www.spiritrestaurants.nl

20190215_095624

2 Replies to “Spirit restaurant”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s